let me kiss you

moz

 

Det där är Morrissey som ni ser. Jag var på konsert igår, det var toppen. Han spelade Some girls are bigger than others som jag älskar, älskar!, och How soon is now, och Life is a pigsty som var alldeles hypnotisk. Men seriöst, är ni med på hur extremt sexig Morrissey har blivit..? Man verkar ju bara få tycka det när man är kille, men tala om att åldras väl – även om han har varit liksom stilig tidigare så är han ju verkligen… oerhört attraktiv nu. Vilket ju gör det helt fånigt när han sjunger ”So, close your eyes, and think of someone you physically admire…” – om det var jag skulle jag inte ens våga blinka av rädsla för att missa en sekund av hans uppenbarelse – – –

(Förlåt att denna blogg är lite eftersatt nu: jag har varit sjuk som sagt, och är väl fortfarande lite sjuk, och nu har jag dessutom jättemycket att göra för snart åker jag på semester, men ingen behöver oroa sig för att jag ska sluta blogga etc., om nu någon gör det, för det finns liksom inte ens i min föreställningsvärld.)

6 kommentarer

Under dagbok

6 svar till “let me kiss you

 1. Ja, för mig var definitivt ”Life is a Pigsty” höjdpunkten, eller vad man nu ska säga. Mm, Morrissey sexig? Nja, kolla bara hur han såg ut 1994, omslaget till ”Vauxhall and I”, jag vet inte om jag blev lika exalterad när han tog av sig skjortan till just den raden om ”you see someone that you physically despise”. Det är väl i Tarantinofilmen True Romance som någon kille pratar om hur snygg (sexig? vad är skillnaden?) Elvis är, och att det är den enda som man som kille får gilla eller så och ändå förbli heterosexuell … Fast Nick Cave var extremt snygg 1988! I videon till The Mercy Seat, i den där röda skjortan – – –

 2. M

  Nick Cave är oerhört snygg i videon till Are you the one också. Han är alltid oerhört snygg. Eller, nej, inte med mustasch.

 3. sofia

  Äntligen någon som förstår hur sexig han blivit. Har just undrat över varför inte tjejer verkar tycka det. Jag tyckte inte att Morrissey hade ett uns av sexighet som ung men nu..herregud, nästan oanständigt obscent het. Då har jag inte ens sett honom live. Det riktigt ångar från bilderna.

  Tack för att du inte ska sluta blogga, jag har oroat mig litegrann.

 4. Therese

  bernur, joo! Morrissey är mycket bättre nu än tidigare. Förvisso snygg på ”Vauxhall and I”-omslaget, men här tycker jag att skillnaden mellan snygg och sexig blir uppenbar: då var han mer snygg än sexig, nu är han mer sexig än snygg.
  Nick Cave har jag lite svårt att uttala mig om, hans eventuella sexighet har jag inte riktigt satt mig in i… men han är ju en stilig man.

  sofia, haha! Oanständigt obscent het. Jaa!

 5. Per

  Buhu, jag hade inte pengar att gå på Moz. Fast när han var här senast såg jag honom både i Gbg och Malmö, så det kanske får kompensera på något vis. Det hade ändå varit hemskt fint att se honom igen.
  Om han är så mycket sexigare nu än på nittiotalet vet jag dock inte… om han gjorde fler långsamma ballader som ”Come back to Camden”, där han utnyttjade hela sitt vuxna röstregister, kanske…

  Nick Cave peakade nog som sexsymbol någon gång vid ”Boatman’s call”, efter det har han sakta men säkert gjort märkligare och märkligare val tycker jag. Hans nuvarande mustasch och långhåriga frisyr kombinerat med högt hårfäste funkar inte riktigt…

 6. Hmm, jag skulle nog säga Your Arsenal. Verkligen, i allra högsta grad. Nu känns han gubbig, kanske inte så mycket till utseendet som till personligheten. Det kan också bara vara en känsla jag har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s