hurra!

Min bok har kommit från tryckeriet! Nu finns den i verkligheten! Nu kan man ställa den bredvid en ikon från Riga på en skrivmaskin!

Jag var så nervös att jag mådde illa när jag åkte för att hämta mitt första ex, och jag har fortfarande inte vågat läsa ett ord i den, men allt ser väldigt fint ut och nu känns det väldigt coolt.

Jag fick hälsa på Torgny Lindgren i en korridor på Norstedts. ”Det här är Therese, hon har precis varit och hämtat sitt första exemplar av sin första bok”, sa förläggaren. ”Oj då, gratulerar!”, sa Torgny Lindgren och sa att min bok såg fin ut och att när han debuterade fick man bara en häftad bok om man var debutant. ”Här står jag med min första bok i handen och pratar med Torgny Lindgren” , tänkte jag. Det kändes storslaget.

Recensionsdag för min bok är 23 augusti och inget annat. Glöm det där med mitten av september. Den skickades ut till handeln redan i måndags, så eventuellt finns den redan att köpa om man skulle vilja det.

30 kommentarer

Under dagbok

30 svar till “hurra!

 1. Stort grattis! Jag kommer att läsa sin bok.

 2. Stort grattis Therese! Jag ser fram emot att få drunkna i den. För det är väl det som händer med läsaren, tycker jag mig utläsa från titeln.

 3. Häftigt! Måste vara en speciell känsla att ha en bok skriven av sig själv i bokhyllan bland alla andra böcker.

 4. fragmentarius

  Gratulerar till debuten, och så fint sällskap du har på bilderna. (Hos mig lär det bli mellan Boccaccio och Bulgakov.)

 5. Åh, vad fin den är! Jag tänker absolut köpa den, eftersom jag har varit ett fan av ditt skrivande på nätet sen…början av 2000-talet.

 6. Gunilla Kinn

  Åh, vad roligt, och vilket jättefint omslag!

 7. Vad glad jag blir! Var så besviken att jag skulle hinna lämna Sverige innan den kommer ut, men nu får jag ju ta med mig den. Vackert omslag, så väldigt mycket Therese Bohman. Gratulerar!

 8. Applåder till debuten! Din syster har gjort ett fantastiskt arbete med formgivningen. Ser verkligen fram emot att läsa den, hoppas någon bokhandel redan ställt upp den i fönstret med fint sällskap. Grattis!

 9. Grattis till bokupplevelsen! (… kommentarer till mitt eget exklusiva ex skriver jag inte här)
  — vilken fin ikon!

 10. Tove

  Ja, hej hurra! Längtar efter att läsa!

 11. Grattis! Blir det något framträdande på bokmässan, kanske? I så fall kommer jag och lyssnar.

 12. Stort grattis, Therese! Ser verkligen fram emot att läsa din debut (jag har bevakat den sedan några månader tillbaka på Bokus).

 13. Therese

  Tack alla!

  Fragmentarius: Att stå mellan Boccaccio och Bulgakov låter ju definitivt inte illa heller…

  Minerva: Ja, det verkar bli framträdanden på bokmässan! Ett i Norstedts monter okristligt tidigt på lördagsmorgonen och ett i Expressen/DN:s monter, fast det är ännu inte bestämt när.

 14. Jenny Maria

  Grattis Therese! Bra gjort!

 15. Moa

  Grattis, vad fin! Jag kommer också att läsa.

 16. Stort grattis! Det ÄR ju storslaget och skall bli spännande att fâ ta del av!

 17. PS. Vilket fint författarporträtt av dig man finner pâ Norstedts. Verkligen (och ger än mer lust att läsa).

 18. Grattis! Informationen hos Bokus är lite förvirrande, där står både att boken har blivit utgiven 2010-08-06, och att dess status är ”Ej utkommen”:
  http://www.bokus.com/bok/9789113027203/den-drunknade

 19. lena kjersén edman

  Jag skriver recensioner i Västerbottens-Kuriren och hoppas att kulturredaktören i VK Sara Meidell snart (helst på måndag) ger mig din roman som rec. bok.
  (Jag vet inte hur många andra av VKs kulturskribenter som har paxat för den).

 20. Mathias

  Grattis Therese!
  Ser fram emot att få läsa din roman!

 21. Dennis

  Wow! Grattis, grattis! :o)

 22. Grattis! Det måste vara en alldeles speciell känsla att se sitt namn tryckt på en (och dessutom en så vacker) bokrygg, njut av den!

 23. Funderade du någonsin på att kalla den ”Epifyter”? Och ev blev avrådd av någon?

 24. Alltså — DET vore ju jätteintressant att få veta (om du vill berätta … eller så har du redan gjort det nånstans och jag har missat).

 25. Therese

  Tack, tack..!

  Torbjörn, det har varit flera olika datum i omlopp, men nu verkar 23 augusti vara recensionsdag, även om boken kommer att gå att köpa innan dess.

  Laura: Jo, jag tänkte lite på Epifyter som titel, men insåg att det vore alldeles för krångligt, och helt obegripligt för de flesta… vilket min förläggare höll med om när vi pratade om det.

 26. bea

  åh grattis! siktar på att införskaffa den okristligt tidigt i nordstedts monter på bokmässan då, så jag kan få den signerad och ställa den i den delen av bokhyllan där de sjukt snygga och signerade böckerna från bokmässan står. hos mig kommer du med andra ord hamna bland per hagman och fredrik strage.

 27. Tack för svaret, Therese!

 28. Grattis! Vad spännande det ska bli.

 29. Grattis! Vad roligt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s