Till er som undrar varför jag inte uppdaterar:

Det är för att jag

1. jobbar

2. hänger på PINTEREST. Alla som saknar mina bilduppdateringar kan tills vidare följa mig där.

Kyssar!

 

5 kommentarer

Under dagbok

5 svar till “Till er som undrar varför jag inte uppdaterar:

 1. Helena

  Något helt annat… För ett bra tag sen (ett år?) skrev du om en parfym som du hade provat på NK, och någon främmande person på bussen hade komplimenterat dig för den. Minns du vad det var för parfym?

 2. Therese

  Helena, ja, sådant glömmer jag inte i första taget… jag blev så glad över den där komplimangen att jag köpte parfymen och använder den för fullt just nu eftersom jag tycker att den är en typisk vår- och sommarparfym: Petite Chérie från Annick Goutal. Töntigt namn, men god doft av päron, persika och vanilj. Den finns på NK i Stockholm, men är billigare att beställa här: http://www.wowhd.se/beauty/petite-cherie-eau-de-parfum-spray/dp/4764301#bc=b563 Mitt tips är att gå och provlukta på den om du har möjlighet, och sen beställa den på nätet om du gillar den, för den är rätt dyr i butik.

 3. Helena

  Tack! Jag ska absolut gå förbi NK och lukta på den. Och tack för bra länk!
  Trevlig vår och sommar!

 4. Måste du inte snart börja blogga igen?

 5. Instämmer med föregående talare: Nu börjar du blogga igen, omedelbart, annars kommer du att sluta dina dagar i en djupt nedsutten parfymindränkt gustaviansk karmstol i sällskap med Horace Engdahl, Lotta Lotass och dom andra tio-elva ledamöterna i Börshuset i Gamla stan i Stockholm och bära din förvisso djupa bildning och förtjusande espri på ett med tiden alltmer avmätt vis som innan du vet ordet av slår över i förakt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s